Rólunk

Bemutatkozás

A DRC Gyógyszervizsgáló Központ Kft (DRC) az egyik első hazai magántulajdonban lévő, klinikai vizsgálatok végzésére specializálódott társaság, szakrendelésekkel és saját klinikai és kutatólabor háttérrel.  Cégünket 1997-ben alapítottuk. 

2004-es akkreditációnk óta  Fázis I vizsgálatainkat a balatonfüredi Állami Szívkórházban, az erre a célra kialakított Fázis I Egységben végezzük.  Fázis II-III-IV vizsgálataink és szakrendeléseink helyszíne a Balatonfüred központjában lévő telephelyünk, amely 2017 óta már egy új, tágas épületben működik.  Az első években a klinikai vizsgálatok Balatonfüreden folytak, de cégünk növekedése szükségessé tette az ún. szatelita vizsgálóhelyek létrehozását Balatongyörökön, Székesfehérváron, Zamárdiban, Szentendrén és Sopronban. 

A DRC Kft járóbeteg-rendeléseinek magas színvonalát igazolja, hogy szakterületeink és a kapcsolódó szolgáltatások száma folyamatosan bővül. A felszereltségének köszönhetően Regionális Központként működő oszteoporózis-szakrendelésünk mellett diabétesz-, reumatológia-, diétás szakrendelésünk és az épületben található magánrendelések további kényelmes, egy helyen történő magas színvonalú betegellátást biztosítanak.

Sikeres működésünk alapja a motivált, dinamikus csapat, valamint a környékbeli orvosokkal és intézményekkel kialakított jó együttműködés.

Cégünk helyét a tudományos életben jelzi, a genetikai-, diabétesz és élettani kutatások területén megjelent számos nemzetközi és hazai publikációnk, konferenciákon történő részvételeink, az ott elhangzott előadásaink, valamint az a három PhD hallgató, akik nálunk szerezték meg fokozatukat.