Pulmonológiai magánrendelés indul a DRC-ben

kep1

Dr. Czebe Krisztina Ph.D. tüdőgyógyász szakorvos 2022.08.23-tól megkezdi felnőtt tüdőgyógyászati magánrendelését Balatonfüreden, a „DRC” Gyógyszervizsgáló Központ 8230 Balatonfüred, Ady E. u. 12/B. alatti címen.

Rendelési ideje: kedd 14-18 óra között.

Fő problémakörök: elhúzódó köhögés, ingerköhögés, nehézlégzés, mellkasi sípolás, csökkent fizikai terhelhetőség, légúti allergiás tünetek, szénanátha kivizsgálása, illetve korábban már igazolt asthma vagy COPD (krónikus bronchitis) kontroll vizsgálata, követése. Akut betegségek, mint tüdőgyulladás, hörghurut diagnosztizálása és kezelése.

A rutin alapvizit során a kórelőzmény áttekintése, a panaszok pontos kikérdezése, fizikális vizsgálat, vérnyomás és pulzoximetriás mérés (oxigén szaturáció), légzésfunkciós vizsgálat (spirometria), terápiás javaslat megbeszélése, recept és szakorvosi javaslat írása és a belégzőszerek használatának betanítása történik. Ezen kívül van még lehetőség légúti allergiák kimutatására bőrteszt alapján és vérből, valamint táplálék allergiák esetében vérből.

A szakrendelés NEAK által nem finanszírozott, költségtérítés ellenében történik előzetes telefonos előjegyzés alapján. Előjegyzés kérhető a 06-70 / 380-6162 telefonszámon, az alábbi időpontokban:

Hétfő és csütörtök: 9:00-11:00 és 14:00-16,30

Kedd: 9:00-11:00

Szerda: 14:00-16,30

 

Szolgáltatási árak:

Pulmonológiai szakorvosi (első) vizsgálat,                                                      24.000.-

mely tartalmazza az előző leletek, a kórtörténet és jelen panaszok áttekintését, fizikális vizsgálatot, oxigén-szaturáció, vérnyomás mérését, légzésfunkciós vizsgálatot is és terápiás javaslatot, receptírást.

Pulmonológiai kontroll vizsgálat – 1 éven belül:                                           12.000.-

Pulmonológiai kontroll vizsgálat – 1 éven túl:                                               17.000.-

Spirometriás (légzésfunkciós) vizsgálat – konzultáció nélkül:                     8.000.-

Allergia bőrteszt (16 légúti allergénre):                                                              8.000.-

Csak receptírás:                                                                                                         4.000.-

Csak szakorvosi javaslat írása:                                                                              5.000.-

melynek feltétele 1 éven belüli vizsgálat

Fizetés csak készpénzzel lehetséges!

Iratkozzon fel hírlevelünkre !